fbpx
0
Coșul tău
0
Coșul tău

Termeni si conditii

Art. 1. Condiții generale

Acest site aparține ELYSIUM SKINCARE SRL, cu sediul în Str Polonă, nr 125, sect 1, București, înscrisă în Registrul Comerțului sub nr. J40/9335/2022 , cod fiscal RO46144462, cont IBAN RON: RO38BTRLRONCRT0662889601 deschis la BANCA TRANSILVANIA.

Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului https://glutation.ro detaliati mai jos stabilesc conditiile in care o persoana poate vizita, accesa si utiliza acest Site.

Accesarea acestei pagini si continuarea vizualizarii Site-ului reprezinta consimtamantul dumneavoastra pentru a respecta integral clauzele detaliate in Termeni si Conditii, stabilindu-se astfel relatii contractuale intre utilizator si ELYSIUM SKINCARE SRL cu privire la acest Site.

Dacă nu doriți ca acești Termeni și Condiții să vi se aplice, vă rugăm să părăsiți Site-ul acum.

De asemenea, dorim să vă avertizăm că acest Site include sau va putea folosi la un moment dat aplicații aparținând unor terți, caz în care accesarea și utilizarea unei astfel de aplicații este guvernată de termenii și condițiile acelei terțe părți.

Art. 2. Protecția datelor cu caracter personal și a vieții private

Prin accesarea Site-ului și/sau prin completarea formularelor de pe Site sau dezvăluirea datelor personale prin orice altă metodă furnizată pe Site, fiecare utilizator este de acord în mod expres și neechivoc ca ELYSIUM SKINCARE SRL să își acceseze datele personale, inclusiv datele stocate pe rețelele de socializare. (cum ar fi Facebook, Twitter etc.), trimiterea de e-mailuri către utilizator, postarea pe Wall, accesarea informațiilor de profil pe Facebook sau altă rețea socială, precum și stocarea și utilizarea acestora.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, ELYSIUM SKINCARE SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizator despre utilizator, membru. a familiei utilizatorului sau a altei persoane. Scopul colectării datelor este „reclamă, marketing și publicitate” și „servicii de comunicații electronice”, precum și utilizarea datelor în vederea facturării produselor comandate.

Potrivit prevederilor art. 20 alin.(1) din Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata ELYSIUM SKINCARE SRL are obligatia de a aplica masurile tehnice si organizatorice corespunzatoare pentru protecția datelor cu caracter personal împotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificării, dezvăluirii sau accesului neautorizat, precum și împotriva oricărei alte forme de prelucrare ilegală.

Datele personale pe care le procesăm sunt destinate utilizării de către SC MEDKORE ELYSIUM SRL și vor fi comunicate doar partenerilor contractuali cu care există sau vor fi semnate acorduri de confidențialitate pentru prelucrarea datelor cu caracter personal. La finalul operațiunilor de prelucrare a datelor în scop de marketing și publicitate, ELYSIUM SKINCARE SRL nu va transfera astfel de date altui operator. Comunicarea acestor date către partenerii contractuali se face doar în scopul informării acestora cu privire la furnizarea de servicii de marketing și publicitate și postarea utilizatorilor-beneficiari ai produselor și/sau serviciilor vândute prin intermediul site-ului. ELYSIUM SKINCARE SRL nu este responsabilă pentru nicio utilizare neautorizată a datelor cu caracter personal de către partenerii săi.

Conform Legii 667/2001, utilizatorii au următoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a face recurs în instanță. În același timp, aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor cu caracter personal care vă privesc și de a solicita ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorii trebuie să transmită către ELYSIUM SKINCARE SRL o cerere scrisă, datată și semnată, la sediul din Str Polona, ​​nr. 125, sect 1, Bucuresti. Utilizatorul are, de asemenea, dreptul de a contesta in instanta. In cazul in care unele date furnizate de utilizator catre ELYSIUM SKINCARE SRL sunt incorecte, utilizatorul se obliga sa informeze imediat ELYSIUM SKINCARE SRL.

În cazul în care unele date furnizate de utilizator către ELYSIUM SKINCARE SRL sunt incorecte, utilizatorul se obligă să informeze imediat ELYSIUM SKINCARE SRL

Art. 3 Proprietatea site-ului

Site-ul în ansamblu, precum și toate componentele sale: grafica site-ului, design, bannere, programe de calculator, toate materialele postate și/sau publicate ELYSIUM SKINCARE SRL (cum ar fi: înregistrări audio, înregistrări audiovizuale, înregistrări vizuale, fotografii, elemente grafice, articole, mărci comerciale, denumiri, imagini) sunt protejate de legea proprietății intelectuale (dreptul de autor, respectiv drepturile de proprietate industrială) în România și în orice alt teritoriu al lumii, indiferent dacă acest lucru este sau nu menționat în mod expres.

Reproducerea, distribuirea și orice altă utilizare neautorizată a Site-ului și/sau a componentelor sau informațiilor sale postate pe Site este interzisă și se pedepsește conform legii civile, contravenționale și penale. ELYSIUM SKINCARE SRL poate, în orice moment, să modifice conținutul site-ului, structura, tipul de informații furnizate, poate suspenda sau întrerupe furnizarea de informații, poate suspenda sau întrerupe funcționarea site-ului, poate limita accesul la anumite informații, poate limita accesul la anumite IP-uri și/sau poate face orice alte modificări la Site, fără a fi nevoie de notificarea prealabilă a utilizatorului și fără acordul utilizatorului.

Art. 4 Drepturile utilizatorilor

Utilizatorii au dreptul de a descărca și reproduce conținutul site-ului, numai pentru uz personal necomercial.

Preluarea informatiilor de catre alte site-uri se poate face, in mod gratuit, numai in limita a 500 de caractere, dar fara a depasi jumatate din continutul in cauza, cu obligatia utilizatorului de a cita sursa care va fi insotita de link-ul catre Site.

Este interzis în mod expres utilizatorului:

– Modificarea materialelor de pe Site;

= Reproducerea, multiplicarea, copierea, distribuirea sau utilizarea în orice mod, integral sau parțial, Site-ul, în orice scop comercial;

– Înlăturarea în orice mod mențiunile privind drepturile de autor și proprietatea industrială;

– Distribuirea, transmiteera, afișarea, publicarea, transferul sau vinzarea orice fel de informații sau servicii/produs obținute de pe sau prin intermediul acestui Site;

– Efectuarea unor operațiuni „cadru” și/sau „oglindă” pentru orice parte a Site-ului, fără acordul expres al ELYSIUM SKINCARE SRL

Creați o bază de date prin descărcarea și stocarea sistematică a materialelor de pe Site.

Art. 5 Limitarea răspunderii

ELYSIUM SKINCARE SRL nu este responsabila pentru informatiile postate care nu sunt fidele faptelor reale sau care au suferit modificari de la postarea lor. Informatiile sau materialele pe care Site-ul le promoveaza nu atrag raspunderea ELYSIUM SKINCARE SRL sub nicio forma. Utilizatorii au posibilitatea și obligația de a verifica alte surse pentru a determina acuratețea informațiilor.

Utilizatorii sunt de acord să exonereze de răspundere și să nu dea în judecată ELYSIUM SKINCARE SRL cu privire la orice pretenție ridicată de un terț, rezultată din utilizarea Site-ului, precum și cu privire la orice pierdere (directă, indirectă sau de altă natură), costuri, acțiuni, procese. , pretenții, daune, cheltuieli (inclusiv cheltuieli judiciare) sau alte răspunderi, pentru daune suferite în orice mod sau cauzate direct de ELYSIUM SKINCARE SRL ca urmare a încălcării sau necunoașterii de către utilizator a acestor Termeni și Condiții.

Site-ul și bunurile, serviciile, aplicațiile terților, conținutul terților și orice alt tip de informații și conținut postat pe Site sunt oferite utilizatorului „așa cum sunt”, fără nicio răspundere din partea ELYSIUM SKINCARE SRL

Site-ul poate conține funcții care permit inovarea sau transmiterea unui conținut postat de o terță parte. ELYSIUM SKINCARE SRL nu este responsabilă pentru acest conținut și nu are obligația de a monitoriza conținutul acestor terți, dar, în același timp, poate decide că este oportun să blocheze accesul la acest conținut.

Materialele postate de utilizator

Acest Site poate conține secțiuni în care utilizatorul poate posta informații, materiale, inclusiv text, imagini, fotografii, înregistrări audio, înregistrări audiovizuale, înregistrări vizuale etc.

Utilizatorul garantează ELYSIUM SKINCARE SRL că materialele pe care le va afișa sunt proprietatea sa, nu sunt infectate și nu sunt codificate, iar ELYSIUM SKINCARE SRL (inclusiv afiliații săi) este autorizată să le utilizeze, în mod gratuit, fără taxă. -exclusiv, nelimitat în timp, la nivel mondial, putându-le folosi în oricare dintre modurile prevăzute de art. 12, art. 13 și art. 68 din Legea nr. 8/1996, fără ca utilizatorul să poată invoca încălcarea unui drept moral sau patrimonial. De asemenea, ELYSIUM SKINCARE SRL este autorizată să utilizeze numele/denumirea/marca și/sau datele personale ale utilizatorului necesare asocierii postării cu utilizatorul, precum și să utilizeze postarea dumneavoastră în scopuri de promovare a site-ului și de afaceri.

Utilizatorul garantează ELYSIUM SKINCARE SRL că, în legătură cu materialele pe care le vor posta, nu există și nu va exista nicio acțiune, cerere sau orice alt fel de revendicare din partea terților care rezultă din:

  • utilizarea fără drept de către utilizator a materialelor (fotografii, spectacole artistice sau alte materiale purtătoare de drepturi de autor și/sau drepturi conexe, informații confidențiale), precum și că prin conținutul postat, utilizatorul:
  • nu încalcă drepturile omului, inclusiv dreptul la propria imagine sau intimitatea unei persoane;
  • nu dăunează onoarei, reputației, demnității umane ale unei persoane;
  • nu promovează discriminarea pe criterii de rasă, sex, orientare sexuală, religie, etnie, dizabilități;
  • nu promovează sexualitatea explicită, limbajul sexual sau violent;
  • nu încalcă dreptul la marcă sau orice alt drept de proprietate industrială al unei persoane;
  • nu constituie auto-promovare sau publicitate neautorizată;
  • nu comite un act de concurență neloială;
  • nu transmite viruși sau coduri/programe dăunătoare sau invazive pentru a monitoriza utilizarea oricărui hardware, software sau echipament.

În cazul nerespectării garanțiilor de mai sus, utilizatorul își asumă întreaga responsabilitate și exonerează în mod expres ELYSIUM SKINCARE SRL de orice tip de răspundere rezultată din interacțiunea utilizatorului cu Site-ul. ELYSIUM SKINCARE SRL nu acceptă astfel de comportamente.

Utilizatorul ia la cunostinta ca ELYSIUM SKINCARE SRL are dreptul (nu obligatia) de a sterge orice material postat de utilizator pe care il considera, la libera sa discretie, ca incalcand Termenii si Conditiile sau cu politica de conduita a ELYSIUM SKINCARE SRL in mediul on-line.

ELYSIUM SKINCARE SRL SRL nu este responsabilă pentru virușii informatici ai sistemului utilizatorului, pentru accesul neautorizat la sistemul propriu sau la sistemul utilizatorului, pentru întreruperea conexiunii sau furnizarea serviciilor de internet, pentru utilizarea materialelor postate de utilizator de către alte site-uri web, inclusiv link-uri sau referințe.

Art. 6 Concursuri

Utilizatorii care participă la concursurile organizate de ELYSIUM SKINCARE SRL trebuie să respecte în totalitate acești Termeni și Condiții, precum și reglementările impuse fiecărui concurs.

Sunt interzise modificarea datelor personale în timpul concursului, schimbarea identității, atribuirea sau vânzarea de premii către terți, deținerea de conturi multiple în scopul creșterii șanselor de câștig. Orice încălcare a acestor Termeni sau a regulamentului va duce la descalificarea concurentului, blocând în unele cazuri accesul pentru a participa la competițiile viitoare.

Art. 7 Litigii

Eventualele litigii dintre ELYSIUM SKINCARE SRL si utilizatori vor fi solutionate pe cale amiabila sau, in cazul in care acest lucru nu va fi posibil, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti din Bucuresti.

Prezentul Regulament a fost elaborat cu respectarea prevederilor Legii 365/2002 privind comertul electronic, Legii 677/2011 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si Legii 650/2002 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor pe piata.

Site-ul poate conține funcții care permit inovarea sau transmiterea unui conținut postat de o terță parte. ELYSIUM SKINCARE SRL nu este responsabilă pentru acest conținut și nu are obligația de a monitoriza conținutul acestor terți, dar, în același timp, poate decide că este oportun să blocheze accesul la acest conținut.