fbpx
0
Coșul tău
0
Coșul tău

Politica de livrare

Livrarea produselor / serviciilor comercializate sub ELYSIUM SKINCARE SRL se face în format fizic prin curier, la adresa indicata de Cumparator, pentru respectiva Comanda, sau la sediul din Str. Polona nr. 125, Sector 1, Bucuresti pentru respectivul Tratament.

ELYSIUM SKINCARE SRL livreaza pe intreg teritoriul Romaniei.

Alegeți produsul dorit si apăsați butonul „Cumpără”. Introduceți datele personale si alegeți metoda de plată online sau virament bancar (factura proforma) sau ramburs. Vă rugăm să completați formularul de comanda corect și să indicați persoana fizică sau juridică către care se va face facturarea și livrarea.

Adresa de e-mail este foarte importantă deoarece informațiile legate de produsul / serviciul achiziționat vor fi transmise via e-mail.

Dacă alegeți plata online, introduceți datele, apăsați „Plățește Online” si veți fi redirecționat către procesatorul de plăti Netopia MobilPay, unde veți introduce datele cardului dumneavoastră. Pentru aceste tipuri de plăți veți beneficia de securitatea bancară pentru tranzacționarea online, garantată de Netopia MobilPay.

ELYSIUM SKINCARE SRL nu stochează și nu are acces la datele cardului dumneavoastră.

Dacă tranzacția este cu succes, veți fi redirecționat înapoi pe site-ul glutation.ro, unde veți primi detalii legate de accesul la produsul / serviciul achiziționat.

Dacă ați ales plata cu virament bancar (factura proforma), veți primi pe email acest document. Pentru accesul la produsul / serviciul achiziționat avem nevoie de dovada plății.

Email-ul care conține informațiile despre modul de utilizare a produselor/serviciilor comandate este livrat către dvs. in maxim 1 zi lucrătoare de la confirmarea plații.

Modalitatile de livrare

(i) Livrarea prin curier

In momentul livrarii, livrarea se face de catre prepusul CURIER Cumparatorului sau destinatarului Comenzii, iar acesta din urma semneaza o confirmare de primire. Aceasta confirmare de primire face dovada livrarii de catre ELYSIUM SKINCARE SRL si a primirii de catre Cumparator sau destinatarul Comenzii a produselor comandate.

Insasi livrarea coletului nu poate fi contestata daca respectivul colet apare sa fi fost livrat, sistemul informatic (print screen) al transportatorului facand dovada acestui fapt.

Prin agrearea Termenilor si Conditiilor, Cumparatorul este de acord si imputerniceste transportatorul ca, in cazul in care Cumparatorul insusi sau destinatarul livrarii nu este prezent la adresa indicata pentru livrare, sa remita coletul catre oricare dintre persoanele aflate in incaperile acestuia. Costul livrarii este de 20 lei, iar la comenzile de peste 1000 lei va fi gratuita.

Daca Cumparatorul exercita dreptul de retragere din contractul de vanzare-cumparare in sensul returnarii produsului, Cumparatorul suporta costul de returnare a produsului. Vezi detalii de returnare a produselor.

(ii)Ridicare personala

Ridicarea personala se va face de la sediul ELYSIUM SKINCARE SRL din Str. Polona nr. 125, Sector 1, Bucuresti.

Termenul de livrare

(i) In cazul livrarii prin curier, termenul de livrare este intre 1 si 7 zile, in functie de disponibilitatea in stoc a produsului si de destinatia finala a coletului.